Χωρίς Πίτι και Παντελιάδη η Λαμία

Η προετοιμασία της Λαμίας συνεχίζεται με δύο προβλήματα για την Λαμία, τους τιμωρημένους Πίτι και Παντελιάδη. Ο Μπάμπης Τεννές μελετά τις επιλογές του για να δει ποιους θα χρησιμοποιήσει.

Η Λαμία πήρε πολύ σημαντικό τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Πλατανιά και φιλοδοξεί να πανηγυρίσει ένα ακόμη, στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. 
Σε αυτό το ματς, η διοίκηση της ομάδας φιλοδοξεί η παρουσία του κόσμου να είναι καταλυτική, να γεμίσουν το γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες να πάρουν το τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά σε μια εύκολη παραμονή. 

Η προετοιμασία για την Λαμία συνεχίζεται με τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Τεννέ να πρέπει να λύσει κάποιους γρίφους σε ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα. Πίτι και Παντελιάδης είναι τιμωρημένοι και θα πρέπει να αποφασίσει ποιος θα πάρει τη θέση του Ισπανού ενώ τη θέση του Παντελιάδη ενδέχεται να πάρει ο Παπαργυρίου. 

Η Λαμία έχει να δώσει σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος και τα πιο κρίσιμα είναι αυτά με την Κέρκυρα για την 26η αγωνιστική, με τον Απόλλωνα εντός για την 27η και με την ΑΕΛ την 30η αγωνιστική. Με νίκες κόντρα σε Απόλλωνα και Κέρκυρα, η ομάδα της Φθιώτιδας θα βρεθεί πολύ κοντά στην παραμονή της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.