Ρατσιστική επίθεση στο Μόναχο καταγγέλλει ο Μο Φάρα!(VIDEO)

Ο Sir Μο Φαρα, με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instragram, έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Μάλιστα ο 34χρονος αθλητής έκανε επίσημη καταγγελία στο αεροδρόμιο και την αστυνομία του Μονάχου, πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από αστυνομικό.

Ο Sir Μο Φαρα, με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instragram, έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Μάλιστα ο 34χρονος αθλητής έκανε  επίσημη καταγγελία στο αεροδρόμιο και την αστυνομία του Μονάχου, πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από αστυνομικό. 

Η Γερμανική Αστυνομία ανταποκρίθηκε λέγοντας στον 4φορές Βρετανό Ολυμπιονίκη πως ο αστυνομικός «εκτελούσε σωστά το καθήκον του».

Ο Φάρα, ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο δείχνει μια διαμάχη που έχει με ένα αστυνομικό. Μάλιστα σε αυτό ο αθλητής αναφέρει: 

«Ο τύπος με αγγίζει σαν τρελός. Καθαρή παρενόχληση». Το βίντεο ανέβηκε με λεζάντα: «Είναι λυπηρό να υπάρχει ρατσιστική επίθεση εν έτη 2018».

Σε επίσημη δήλωση, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι έλεγχοι ασφαλείας στον αερολιμένα διενεργούνται από ιδιωτική εταιρεία για λογαριασμό των Βαυαρικών αρχών. 
Φάνηκε πως ο Μο Φάρα δεν συμφώνησε με τον έλεγχο που του έγινε και κατηγόρησε πως του έγινε ρατσιστική επίθεση.  Προσπαθήσαμε στη συνέχεια βλέποντας το βίντεο να τον ηρεμήσουμε εξηγώντας του πως δεν έγινε επίθεση αλλά έλεγχος. Δεν λειτούργησε.
 Στην συνέχεια του είπε ο αξιωματικός να αποχωρήσει από τον έλεγχο επειδή εμπόδισε την περιοχή. Ο Μο Φάρα φανερά εκνευρισμένος δεν έφυγε και ξεκίνησε να μας κατηγορεί για ρατσιστική επίθεση. Το βίντεο στην συγκεκριμένη περιοχή απαγορεύεται. 

Πάντως ο Φάρα επέμεινε στην καταγγελία του για ρατσιστική επίθεση.

Δείτε το βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό: 

Sad to see racial harassment in this day and age. 2018…!!!! #airport #germany

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sir Mo Farah?????? (@gomofarah) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.