Προσεχώς… εξελίξεις

Τον Ιβάν Σαββίδη περιμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι κινήσεις, για την ενίσχυση του διοικητικού σχήματος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Τον Ιβάν Σαββίδη περιμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι κινήσεις, για την ενίσχυση του διοικητικού σχήματος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να έχει αναγνωρίσει πως όσοι βρίσκονται ήδη στα διοικητικά πόστα του συλλόγου, γνωρίζουν λίγα πράγματα για την ομάδα, κάτι που θέλει να διορθώσει. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην πρόσληψη του Νίκου Βεζυρτζή, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια το προσεχές χρονικό διάστημα. Η προσοχή στρέφεται στη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας, με τον Άρνεσεν να έχει προτείνει ήδη μια λύση από τη Γερμανία, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Τάσου Κάκου. Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πρόταση Βεζυρτζή για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.  

Από εκεί και πέρα, ο Άρνεσεν συνεχίζει την αναζήτηση παικτών, για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε το σενάριο, που ήθελε τον Ρανταμέλ Φαλκάο να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των «ασπρόμαυρων». Ο Κολομβιανός επιθετικός παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, καθώς αναμένεται να επιστρέψει σε αυτή, αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τα οποία όπως όλα δείχνουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.