Σπανούλης: «Ξεπερνάνε τα όρια Ομπράντοβιτς και Ιτούδης»

Απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως δεν θα τον χαιρετούσε αν τον έβλεπε στο δρόμο, έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως δεν θα τον χαιρετούσε αν τον έβλεπε στο δρόμο, έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης.
«Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου. Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνάνε τα όρια, όμως, και θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες. Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με ξέρει καλά και ξέρει και τι αρχές που έχω από την οικογένεια μου. Εγώ δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων, έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι κερδίζω να το κερδίζω μόνος μου. Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα και σταματάω εδώ και τελειώνω», ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, δήλωσε: «Περιμέναμε δύσκολο ματς. Σαν να ήταν Final 4 παιχνίδι. Δεν έχουμε ματς για το Final 4 και θα πρέπει να δούμε τα ματς με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε μέσω αυτών. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κάναμε το 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος για να βελτιώσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.