Αμπράμοβιτς: «Έρχεται ο Χίντινκ»

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποκάλυψε στους παίκτες της Τσέλσι, πως ο Γκούους Χίντινκ θα είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, ενώ έδωσε εξηγήσεις για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία των «μπλε».

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποκάλυψε στους παίκτες της Τσέλσι, πως ο Γκούους Χίντινκ θα είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, ενώ έδωσε εξηγήσεις για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία των «μπλε». Ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ζήτησε να αλλάξουν άμεσα προς το καλύτερο την αγωνιστική τους εικόνα. 

Ο Ολλανδός τεχνικός θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι έως το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τότε, ο Αμπράμοβιτς θα προσπαθήσει να κλείσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είναι ο πρώτος του στόχος για την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.

Αρχικά, ο Αμπράμοβιτς τόνισε για την απόλυση του Μουρίνιο: «Δεν ήθελα να τον απολύσω, αλλά με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί δεν είχα άλλη επιλογή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.