Μπαρτομέου: «Σύντομα συμφωνία με τον Νεϊμάρ»

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου εξέφρασε την αισιοδοξία, πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία με τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου εξέφρασε την αισιοδοξία, πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία με τον Νεϊμάρ Τζούνιορ, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία της ομάδας να βελτιώσει τις οικονομικές απολαβές του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο Νεϊμάρ δεσμεύεται έως το 2018 και στη νέα συμφωνία, πέρα από αύξηση των απολαβών του και αναπροσαρμογή της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, θα υπάρχει και νέα ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Μπαρτομέου τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχω μιλήσει με τον πατέρα του τις τελευταίες μέρες αλλά αυτό που έχει να κάνει η Μπαρτσελόνα είναι να πάει τα πράγματα προς τα μπρος και να καλέσει το Νεϊμάρ, αναγνωρίζοντας ότι τον πληρώνουμε λιγότερα απ’ όσα αξίζει και να του προτείνουμε να αρχίσει να μιλάει για την αναβάθμιση του συμβολαίου του».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι στους επόμενους μήνες  θα έρθουμε σε συμφωνία με το Νεϊμάρ. Αντιπροσωπεύει το μέλλον της Μπαρτσελόνα και δεν είμαι ο μόνος που το λέει αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.