Προβάδισμα η Μαρσέιγ, “όρθια” η Ντιναμό

Σκορ πρόκρισης κόντρα στην Μπιλμπάο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Μαρσέιγ στη Μασσαλία, την ίδια ώρα που η Ντιναμό Κιέβου έφευγε με ψηλά το κεφάλι από το "Ολίμπικο" κόντρα στη Λάτσιο. Νίκες για Σπόρτινκγ, Λειψία.

Σκορ πρόκρισης κόντρα στην Μπιλμπάο για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Μαρσέιγ στη Μασσαλία, την ίδια ώρα που η Ντιναμό Κιέβου έφευγε με ψηλά το κεφάλι από το “Ολίμπικο” κόντρα στη Λάτσιο. Νίκες για Σπόρτινκγ, Λειψία.

Με γκολ του Οκάμπος στο πρώτο λεπτό, η Μαρσέιγ έπιασε από τον “λαιμό” την Μπιλμπάο στο “Βελοντρόμ” ενώ το 2-0 από τον Παγέ στο 14′, έδωσε ακόμα μεγαλύτερο “αέρα” στους γηπεδούχους. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αντούριθ έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να ελπίζει, ωστόσο το δεύτερο τέρμα του Οκάμπος στο 58′, δυσκόλεψε το έργο των Βάσκων ενόψει της ρεβάνς του “Σαν Μαμές”. 

Μετά την ΑΕΚ, η Ντιναμό Κιέβου έδειξε πως έχει να δείξει πράγματα και στους 16 του θεσμού, παίρνοντας ισοπαλία στη Ρώμη με 2-2 από τη Λάτσιο. ο Τσιγκάνοφ άνοιξε το σκορ στο 52′ για τους Ουκρανούς, που παρά τα γκολ των Ιμόμπιλε (54′) και Άντερσον (62′) ισοφάρισαν στο 79′ με τον Μοράες. 

“καθαρό” προβάδισμα πήρε κόντρα στην Πλζεν η Σπόρτινγκ, που με δύο γκολ του Μοντέρο (45′, 49′) πήρε τη νίκη με 2-0 στη Λισαββώνα, ενώ Λειψία και Ζενίτ, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το τελικό 2-1 στη “Ρεντ Μπουλ Αρένα” (Μπρούμα 56′, Βέρνερ 77′-Κρισίτο 86′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.