Φρένο στις φήμες για Παρί από τον Σιμεόνε

Κατηγορηματικά απέρριψε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε τη συζήτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για συνεργασία με τον ίδιο.

Κατηγορηματικά απέρριψε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε τη συζήτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για συνεργασία με τον ίδιο.
 
Ο νυν τεχνικός των Παριζιάνων Ουνάι Εμερι αναμένεται να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του μετά τις ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οσο για τον Αργεντινό, εμφανίζεται στις λίστες με τους πιθανούς διαδόχους.
 
Μετά τη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (3-0), ο Σιμεόνε χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις για την Παρί, αλλά η απάντησή του περιορίστηκε σε δύο λέξεις.
 
«Θέλτα Βίγκο» είπε, αναφερόμενος στην επόμενη αντίπαλο των «ροχιμπλάνκος» στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν την Κυριακή. 
 
Ο 47χρονος προπονητής βρίσκεται στην ίδια θέση από το 2011 και οδήγησε την Ατλέτικο στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη χρονιά και του ισπανικού πρωταθλήματος το 2014


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.