Χρόνο στον Ντέμη

Στο τελικό στάδιο των επαφών του με υποψήφιους επενδυτές βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες να παρουσιάσει το σχέδιο του για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο τελικό στάδιο των επαφών του με υποψήφιους επενδυτές βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες να παρουσιάσει το σχέδιο του για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν οι προσπάθειες του ευοδωθούν τότε θα επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας.

Επειδή ακριβώς η υπόθεση τραβάει σε μάκρος αναμένεται σήμερα (24/4) να ανακοινωθεί η αναβολή της γενικής συνέλευσης των μετόχων που ήταν προγραμματισμένη για αύριο. Πιθανότερη νέα ημερομηνία η 9η Μαϊου. Σε περίπτωση που ούτε τότε πραγματοποιηθεί, θα πάει για τις 23 Μαϊου.

Στο μεταξύ, τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου περιμένουν στην ΠΑΕ την ετυμηγορία της UEFA για το αν θα άρει τον ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής  αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, που της έχει επιβάλει πρωτοδίκως.

Κίνδυνος υπάρχει και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών η ΑΕΚ τους 3 αγώνες των πλέι-οφ. Μέχρι στιγμή η Εφορία αρνείται να σφραγίσει τα εισιτήρια αν η ΠΑΕ δεν πληρώσει τα χρέη της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.