Εκτός πλάνων Ναλμπάντης και Πεχλιβανίδης

«Φύτρωσαν» προβλήματα στην Αναγέννηση Επανομής, παραμονές του δύσκολου αγώνα της Τετάρτης, στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

«Φύτρωσαν» προβλήματα στην Αναγέννηση Επανομής, παραμονές του δύσκολου αγώνα της Τετάρτης, στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.
Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει δεδομένα στον Βραζιλιάνο στόπερ, Καρλάο, που είναι τιμωρημένος αλλά και στους τραυματίες Γιάννη Ναλμπάντη και Ιορδάνη Πεχλιβανίδη. Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο αριστερός μπακ πονάει στον προσαγωγό και τις τελευταίες μέρες γυμνάστηκε ατομικά.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Θάνου Δεινόπαπα, αφού ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση όμως το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει την 19μελή αποστολή, που αναχωρεί την Τρίτη για την Αχαΐα. Σε αυτή θα βρίσκεται κανονικά ο Τάσος Παγώνης, καθώς ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα, ενώ σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο έμπειρος φορ της Αναγέννησης, Χρήστος Καραγιάννης, που συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο της Παναχαϊκής.

Η Αναγέννηση θα παραταχθεί με την ώθηση των τριών συνεχόμενων νικών, με Πιερικό, ΑΕΛ και… Εθνικό Αστέρα (στα χαρτιά βεβαίως), με στόχο κάτι θετικό σε μια δύσκολη έδρα. Ο Βοσνιάδης, τόνισε σε δηλώσεις του για τη συνάντηση: «Η Παναχαϊκή έχει βελτιωθεί πολύ στο δεύτερο γύρο και είναι το φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είχα πει από το ματς του πρώτου γύρου, ότι τέτοιες ομάδες, με βαριά φανέλα και κόσμο, ότι θα έβρισκαν το δρόμο τους. Και πράγματι, η Παναχαϊκή συνήλθε, παρότι ξεκίνησε τη σεζόν και με μείον πέντε βαθμούς. Ο αντίπαλός μας πατά γερά και βρίσκεται στην εξάδα, ενώ στον πρώτο γύρο το 6-1 υπέρ μας ήταν ένα αφύσικο αποτέλεσμα, αφού τότε είχαμε μεγάλη αποτελεσματικότητα και ρέντα.

Εμείς θα δώσουμε ευκαιρίες σταδιακά σε νέους παίκτες, αλλά στόχος είναι να δούμε τον εαυτό μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό, όποιοι μπαίνουν ανταποκρίνονται κάθε φορά. Στη συνέχεια θα αλλάζουμε αρκετά πρόσωπα κάθε φορά, για να ξεκουράζουμε παίκτες, που έχουν ανάγκη από ανάσες».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.