Ανατροπή και νίκη για Φενέρμπαχτσε με Σλούκα (video)

Με τον Κώστα Σλούκα πρωταγωνιστή στην τελευταία περίοδο, η Φενέρμπαχτσε έκανε την ανατροπή και νίκησε την Ζάλγκιρις στο Κάουνας με 85-78.

Με τον Κώστα Σλούκα πρωταγωνιστή στην τελευταία περίοδο, η Φενέρμπαχτσε έκανε την ανατροπή και νίκησε την Ζάλγκιρις στο Κάουνας με 85-78.

Οι Λιθουανοί, ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα παρά το γεγονός πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να βγάλει εκτός ρυθμού τον «εγκέφαλο» των γηπεδούχων Κέβιν Πάγκος. Ο Μίτσις τον αντικατέστησε επάξια στο πρώτο μέρος. Ήταν εκπληκτικός στην δημιουργία, και παράλληλα βοήθησε επιθετικά με 11 πόντους. 

Η Ζάλγκιρις κατάφερε να προηγηθεί με 34-22 στα μισά της δεύτερης περιόδου και να πάει στα αποδυτήρια για ημίχρονο με 40-31. Στην επανάληψη, οι πρωταθλητές αντέδρασαν και με πρωταγωνιστές τους Μέλι και Τόμσον μείωσαν την διαφορά. Όμως κάθε φορά που ήταν σε θέση για προσπέρασμα, η Ζάλγκιρις είχε τον τρόπο να κρατάει το προβάδισμα. Πότε με βολές του Ουάιτ πότε με καλάθια από τον πάγκος που στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τη ν εμφάνισή του στο παρκέ. 

Στη τελευταία περίοδο, ο Σλούκας με τον Ντατόμε ανέλαβαν δράση σε άμυνα και επίθεση, η Φενέρμπαχτσε έκανε την ανατροπή και κατάφερε να φτιάξει μια διαφορά 7-8 πόντων, που αποδείχθηκε αρκετή για να της δώσει την νίκη και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Κώστας Σλούκας είχε 15 πόντους και 5 ασίστ, ο Λουίτζι Ντατόμε σημείωσε 16 πόντους και 13 πρόσθεσε ο Βέσελι για την Φενέρμπαχτσε που είχε 25 στις 25 βολές. Για την Ζάλγκιρις, ο Γιανκούνας είχε 15 πόντους και  ο Πάνγκος 14 μοιράζοντας και 4 ασίστ.

Η Φενέρ τελείωσε το παιχνίδι με 25/25 βολές, δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Ευρωλίγκας ενώ η Ρεάλ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34/34. 

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 40-31, 58-52 και 78-85.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.