Σιόβας: “Θα πιάσω…”

Ο Δημήτρης Σιόβας εμφανίζεται σίγουρος ότι θα καθιερωθεί στον Ολυμπιακό με τον οποίο συμφώνησε για 4ετές συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Σιόβας εμφανίζεται σίγουρος ότι θα καθιερωθεί στον Ολυμπιακό με τον οποίο συμφώνησε για 4ετές συμβόλαιο. Ο αμυντικός του Πανιωνίου μίλησε στην εφημερίδα Sportday για τη σεζόν που έληξε και αυτή που έρχεται για τον ίδιο. Είπε συγκεκριμένα:

Για την πορεία του Πανιωνίου: «Μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς με την υπόθεση σωτηρία. Από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάναμε κακό πρώτο γύρο. Δεν πήραμε τους πόντους που έπρεπε εντός έδρας. Συν τοις άλλοις, δεν πήραμε ούτε βαθμό απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν».

Για την εντός έδρας παρουσία του: «Με τον Λεμονή είχαμε περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι μας και παίζαμε με ένα αμυντικό χαφ. Όταν έλειπε, μάλιστα, ο Σουλεϊμάν Όμο τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Με τον Μάντζιο παίζαμε με δύο αμυντικά χαφ και προσπάθησε να “κλειδώσει” την άμυνα και το κέντρο. Όταν, λοιπόν, σκοράραμε πρώτοι, μπορούσαμε να το κρατήσουμε».

Για το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει την φετινή σεζόν: «Στάθηκα άτυχος. Οι 21 τελικές προσπάθειες για αμυντικός δεν είναι άσχημος απολογισμός! Πότε η μπάλα πήγαινε δοκάρι, πότε έξω… Εύχομαι να μπουν όλα μαζεμένα του χρόνου!».

Για το μέλλον του: «Θα είμαι παίκτης του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είχα και άλλες προτάσεις, δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό. Επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στις διαπραγματεύσεις που είχαμε οι άνθρωποί του μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Τόσο ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και οι συνεργάτες του. Δεν θα πήγαινα κάπου που δεν θα ήμουν επιλογή προέδρου και προπονητή». ¨

Για τον ανταγωνισμό στο λιμάνι: «Πιστεύω στον εαυτό μου. Νιώθω έτοιμος. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί στον Πανιώνιο, και όχι μόνο, δεν πίστευαν ότι θα έχω αυτήν την εξέλιξη! Όμως, με υπομονή και σκληρή δουλειά τα κατάφερα. Και ανάγκασα κάποιους να αλλάξουν γνώμη! Θα αλλάξω γνώμη και σε αυτούς που δεν πιστεύουν πως μπορώ να “πιάσω” στον Ολυμπιακό!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.