Θεοδωρίδης: «Θέτω στην ομάδα την παραίτησή μου» (video)

Μετά την αναμέτρηση στη Λέσβο οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Θαλή Θεοδωρίδη να δηλώσει την παραίτησή του και τον Μάρκο Σίλβα να αναφέρει πως η ομάδα του έχει ανάγκη τη διακοπή.

Μετά την αναμέτρηση στη Λέσβο οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Θαλή Θεοδωρίδη να δηλώσει την παραίτησή του και τον Μάρκο Σίλβα να αναφέρει πως η ομάδα του έχει ανάγκη τη διακοπή. 

Αναλυτικά:

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι βρεθήκαμε νωρίς με το 0-2 στην πλάτη μας και με παίκτη λιγότερο. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ και πετυχαίνοντας γκολ να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, κρατήσαμε έξω τους αντιπάλους από την περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με Γεωργίου και Μάρκοβιτς, δεν σκοράραμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν μέχρι το τέλος, ανταποκρίθηκαν, δεν υπάρχει κανένας υστερήσαντας. Αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Λόγω της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής και της κατάστασης της ομάδας, εγώ θέτω στην ομάδα την παραίτησή μου μήπως και αλλάξει κάτι στην ομάδα».

Σίλβα: Ένα σχόλιο θα μας κάνετε για το παιχνίδι;

Ήταν μία νίκη δίκαιη, η ομάδα μας έδειξε την ικανότητά της. Το πρώτο γκολ ήρθε γρήγορα, ακολούθησε και το δεύτερο και μετά ξεκαθάρισαν τα πράγματα για τον αγώνα. Θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα γκολ καθόρισαν το αποτέλεσμα, γιατί δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε.

Έρχεται η διακοπή των Χριστουγέννων. Είναι ευεργετική η διακοπή για τους παίκτες σας για να ξαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους, γιατί πραγματικά ο α’ γύρος ήταν επίπονος για τον Ολυμπιακό;

Είναι σημαντικό που μετά από μία τόσο επίπονη διαδικασία οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Άξιζε τον κόπο όμως γιατί αυτό που έχουν πετύχει οι παίκτες είναι φανταστικό. Το διάλειμμα είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη, να ξεκουραστούμε λίγο και να επιστρέψουμε με πολλή δουλειά για να επιστρέψουμε με νίκες.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τον α’ γύρο μόνο με νίκες. Τι σημαίνει για εσάς, για τους παίκτες και για την ομάδα;

Είναι κάτι πολύ σπουδαίο και κυρίως για τον σύλλογο. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι ιστορικό γεγονός, για τους παίκτες που το έχουν καταφέρει παρά την μεγάλη κούραση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στη συνέχεια.

Ανοίγει μία περίοδος μεταγραφική και θα κυριαρχήσoυν σίγουρα οι μεταγραφές στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Το καλοκαίρι μας λέγατε ότι δεν διαβάζατε ελληνικό, αλλά πορτογαλικό Τύπο. Εκεί είχε αποκαλυφθεί ότι ο Ολυμπιακός πάει για τον Ερνάνι και τελικά τον πήρε. Τώρα γράφουν ότι ο Ερνάνι φεύγει. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Κατ’ αρχήν πλέον διαβάζω και τις ελληνικές εφημερίδες. Όχι μόνος μου, αλλά με μεταφραστή. Αποτελεί μέρος της δουλειάς μας. Αυτή η πληροφορία που είδα ήταν από έναν από έναν Έλληνα ανταποκριτή στην Πορτογαλία. Αυτό που έχω να σας πω για τον Ερνάνι είναι ότι όποιος θέλει να μάθει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα. Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί. Υπάρχουν πληροφορίες που όντως αληθεύουν σε σχέση με συζητήσεις και με τον Ερνάνι και με άλλους παίκτες. Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί όμως ακόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.