Αλεξούδης: «Δυνατός ο Παναθηναϊκός στους τερματοφύλακες» (vid)

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Αλεξούδης μιλάει στο Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για το ...καρέ γκολκίπερ του Τριφυλλιού, την δουλειά που γίνεται στην Παιανία και τον πρωτάρη Αλέξανδρο Ταμπάκη.

Ένα μοναδικό ρεκόρ έκανε το Τριφύλλι την εφετινή σεζόν με την παρουσία και του νεαρού Ταμπάκη στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Τέσσερις τερματοφύλακες αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα με την πράσινη φανέλα, πέντε σε όλες τις διοργανώσεις και ο .αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχημένης παρουσίας των πορτιέρε του Παναθηναϊκού, δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Αλεξούδη. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μιλάει στο Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για το .καρέ γκολκίπερ του Τριφυλλιού, την δουλειά που γίνεται στην Παιανία και τον πρωτάρη Αλέξανδρο Ταμπάκη.

Ο Βασίλης Αλεξούδης μίλησε στο Novasports:

Για την παρουσία τεσσάρων τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα: 

Οπωσδήποτε είμαι ευχαριστημένος. Είναι μια συνολική δουλειά, αρχής γενομένης από τον κύριο Φερέιρα. Έχω την συμπαράσταση του και όλου του προπονητικού τιμ και τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι, πάρα πολύ δυνατός, αγωνίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά που έχουμε στη θέση του τερματοφύλακα και έδειξαν ότι πραγματικά μπορεί ο Παναθηναϊκός να στηριχτεί σε αυτούς στο μέλλον. Μπορούν να βοηθήσουν και στην Εθνική ομάδα. Εκεί βέβαια είναι διαφορετικά τα κριτήρια, κάποιοι άλλοι είναι που θα διαλέξουν, όμως θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει και εκεί δικά του παιδιά.

Για την δουλειά που γίνεται στην Παιανία:

Δεν υπάρχουν μυστικά. Η σκληρή δουλειά. Δουλειά και μόνο δουλειά. Και η συνεννόηση που υπάρχει με τον κύριο Φερέιρα. Πραγματικά είναι ένας δάσκαλος και μακάρι να συνεχίσουμε με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι σωστός και δίνει ευκαιρίες σε όλους. Τα κριτήρια είναι πάρα πολύ σωστά. Δεν αδικούμε κανέναν και αυτός που παίζει, είναι πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό είναι το μυστικό μας. Η δουλειά και τίποτα άλλο. Απλά είναι τα πράγματα.

Για τον Αλέξανδρο Ταμπάκη:

Ο Αλέξανδρος είναι από πολύ μικρός στην Παιανία, είναι πολύ χαρισματικό άτομο και χαρισματικός τερματοφύλακας. Οφείλω να πω, γιατί μου αρέσει να είμαι δίκαιος, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, ο πρώτος που μου μίλησε γι΄αυτόν ήταν ο κύριος Οικονομόπουλος, που πήγε στη συνέχεια στη θέση μου στον Ατρόμητο και μου είπε να τον προσέξω. Ο δεύτερος που μου μίλησε γι΄αυτόν ήταν ο Αλέξης Τζόρβας, που μου είπε “Δάσκαλε αυτός είναι πολύ καλός” και φεύγοντας από την Παιανία για να πάει στην Παλέρμο, μου το επισήμανε πάλι, λέγοντας μου “πρόσεξε τον Αλέξανδρο”.

Για το μέλλον:

Έτσι όπως πάμε, μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά και Θεού θέλοντος, πιστεύω ότι θα πάμε καλά, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα σε αυτή την θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.