Στον Δούκα ο Τύμπας

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Παύλο Τύμπα ανακοίνωσε η διοίκηση του Δούκα.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Παύλο Τύμπα ανακοίνωσε η διοίκηση του Δούκα.

Αναλυτικά:

O Α.Σ.Ε.Δ. γυμνάζεται με τον Παύλο Τύμπα

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Παύλο Τύμπα. Ο 28χρονος Paul (όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και οι συνεργάτες του), είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, δημιουργός της σειράς “Elite Training Basketball Camp” (σε συνεργασία με τον Μανώλη Παπαμακάριο) και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους personal trainers στην Ελλάδα έχοντας προπονήσει μερικούς από τους καλύτερους αθλητές της χώρας. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και στην ιστοσελίδα www.paultimpas.gr

Γεννημένος, στις 17 Απριλίου το 1987 στην πόλη της Καρδίτσας, από τα πρώτα του βήματα και σε ηλικία έξι ετών ο Παύλος, θα ανακαλύψει το αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ. Αμέσως γίνεται για εκείνον τρόπος ζωής και σε ηλικία 14 ετών, μέλος της παιδικής ομάδας μπάσκετ της πόλης του, αντιλαμβάνεται πως η δύναμη, η έκρηξη και η ταχύτητα είναι κομμάτια που βοηθούν στη βελτίωση και εξέλιξη του παιχνιδιού. Κάπως έτσι δημιουργεί το πρώτο ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης αθλητικής ικανότητας, για ποιον άλλο; Για τον ίδιο! 

Στην αθλητική του επαγγελματική καριέρα συμμετείχε σε αρκετές ομάδες μπάσκετ σχεδόν όλων των κατηγοριών (Πανιώνιος, Παπάγου κτλ.) δεχόμενος μηνύματα και ερεθίσματα χρήσιμα για το μέλλον. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας εργάστηκε σε κορυφαία προπονητικά κέντρα ως strength and conditioning coach, όπου είχε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με καταξιωμένους trainers και να προπονήσει επαγγελματίες αθλητές του μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τέννις καθώς επίσης και αθλητές πολεμικών τεχνών. Έχει εργαστεί επίσης σαν γυμναστής σε ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών (Πανιώνιος). Από το καλοκαίρι του 2015 έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τον Διεθνή Αθλητή του Μπάσκετ, Μανώλη Παπαμακάριο την σειρά Elite Training Basketball Camp (πραγματοποιήθηκε σε δύο πόλεις, Αθήνα και Καρδίτσα) με στόχο την εισαγωγή καινοτόμων και πρωτοποριακών προγραμμάτων προπόνησης στην βελτίωση των νέων παικτών.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, πλέον αποτελεί έναν από τους κορυφαίους personal trainers στην Ελλάδα με ειδίκευση τους αθλητές του μπάσκετ και όχι μόνο. Στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται συμπεριλαμβάνονται εκτός από τους επίλεκτους αθλητές, άνθρωποι που επιθυμούν να έχουν μία διαφορετική προσέγγιση και προσοχή στην προπόνηση τους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος και γυμναστής του Α.Σ.Ε.Δούκα, ο Παύλος Τύμπας τόνισε πως “είμαι πολύ χαρούμενος και αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμένα να είμαι μέλος του Α.Σ.Ε.Δούκα. Πρόκειται για μια άρτια οργανωμένη σε όλους τους τομείς ομάδα, δομημένη σε επαγγελματικά πρότυπα. Το υψηλό αθλητικό επίπεδο των παικτών σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, δημιουργεί την κατάλληλη βάση πάνω στην οποία θα έρθουν πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Σε συνεννόηση με τον Σταμάτη Λένη, συνεργάτης στο κομμάτι της Φυσικής κατάστασης, θα προσπαθήσουμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των αθλητών της ομάδας, αποτελώντας ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας που επέλεξαν να είμαι ο γυμναστής του Α.Σ.Ε.Δ.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.