Ντούβνιακ: «Να παραμείνω στον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο Σέρβος γκαρντ με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στο «Δικέφαλο του Βορρά», μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και σχολίασε το έργο του Σούλη Μαρκόπουλου.

«Περίμενα αυτή την ημέρα, πήρα την πρώτη πτήση στις 7 η ώρα, πλέον θα κοιτάξω να απολαύσω τις ημέρες ξεκούρασης», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος γκαρντ.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ είπε: «Περισσότερα ήταν τα θετικά από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικό για την καριέρα μου το γεγονός πως έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Ήταν μεγάλη εμπειρία. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, όπως σε όλες τις ομάδες, αλλά οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες».

Για το χειρότερο και το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Από τα καλύτερα ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο και νικηφόρο αυτό με τον Κολοσσό στην έδρα μας. Χειρότερο θεωρώ πως ήταν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ».

Για το τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό: «Πριν από το πρώτο παιχνίδι είχαμε 30 ημέρες χωρίς παιχνίδι, μεσολάβησε και το ρεπό μας. Ήμασταν μόνο με προπονήσεις, δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, δεχτήκαμε εύκολους πόντους και έτσι άνοιξε η διαφορά. Στις ημέρες που είχαμε μέχρι τον δεύτερο αγώνα δουλέψαμε αρκετά και παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο».

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ: «Υπήρξε μία φημολογία αλλά εμένα δεν μου μίλησε κανείς επίσημα. Αν με ρωτούσε κάποιος αν θέλω να μείνω θα απαντούσα “γιατί όχι;” να παραμείνω και τη νέα χρονιά. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα αν δεν υπήρχαν πολλές αλλαγές παικτών».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Η παραμονή ενός προπονητή σε μία ομάδα είναι πάντα καλή γιατί συνεχίζει το έργο του. Οι συνεχείς αλλαγές παικτών δεν βοήθησαν ούτε τον ίδιο. Πρόκειται για καλό προπονητή, με πίστεψε και μαζί του απόλαυσα το παιχνίδι. Αν με ρωτούσε ο ίδιος δεν θα το σκεφτόμουν να μείνω και θα απαντούσα θετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.