Ανατροπή και δίποντο για το Μαρκόπουλο

Με δίποντο μετά από μεγάλη ανατροπή απέδρασε από το Ρέθυμνο το Μαρκόπουλο.

Με δίποντο μετά από μεγάλη ανατροπή απέδρασε από το Ρέθυμνο το Μαρκόπουλο. Η ομάδα του Ιβάνοβιτς αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, έφθασε με 3-2 σετ (16-25, 24-26, 25-14, 25-20, 15-12) στην ανατροπή στην έδρα του ΟΠΕΡ κατακτώντας μια σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής. Ωστόσο το κακό είναι διπλό για τον ΟΠΕΡ καθώς προς τα τέλη του α’ σετ (στο 18-15) αποχώρησε τραυματισμένη η Στέλλα Λαγουδάκη (κόλλησε το γόνατο της σε μια προσπάθεια για άμυνα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις).

Παρά το αρχικό σοκ ο ΟΠΕΡ με σερί 6-1 πήρε το πρώτο σετ και στο δεύτερο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο, πόντο με τη γηπεδούχο να το κατακτά με 26-24. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως το Μαρκόπουλο με όπλο το σερβίς έφερε τα πάνω κάτω, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 2-2 και στο τάι μπρέικ ο ΟΠΕΡ είχε το προβάδισμα μέχρι το 7-6, με τους φιλοξενούμενους να προσπερνούν με 7-9 και να φτάνουν στη νίκη.

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το 2-0 υπήρχε νευρικότητα, μας πίεσε το Μαρκόπουλο από τη γραμμή του σερβίς και έτσι ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Το μυαλό όλων μας πάντως είναι στην Στέλλα και ευχόμαστε να μην είναι κάτι το σοβαρό» είπε ο Θανάσης Ντζαφέρης για το Ρέθυμνο ενώ ο Βέσκο Ιβάνιβιτς για το Μαρκόπουλο σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη και την ανατροπή γιατί είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ, ενώ είχαμε και το πρόβλημα με την Αλεξάκου που μπορούσε να βοηθήσει μόνο στην πίσω ζώνη. Η ομάδα όμως έδειξε την ποιότητα της αλλά και μαχητικό πνεύμα και έτσι τα καταφέραμε¨. Οι συνθέσεις: 

ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης) Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κατερίνη, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Κογεράκη, Τσελάνη. 

Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς) Δικαιούλια, Νιοκολογιάννη, Πατεράκη, Βάσκεζ, Λιάγκη, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Αλεξάκου, Καρακάση, Τσιάκουλα, Σιρίνινα, Χαριτωνίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.