Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός, υποβιβάζονται Εργοτέλης και Παναιτωλικός

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα,οριστικοποίησε και τη βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Μεγάλος κερδισμένος ο Παναθηναϊκός την ώρα που ο Εργοτέλης υποβιβάζεται μετα απο 6 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ.

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, οριστικοποίησε και τη βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της τελευταίας αγωνιστικής καθώς με τη νίκη του επί του Παναιτωλικού σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρόμητου και τις ισοπαλίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα με αέρα 4 βαθμών.

Αναλυτικά η βαθμολογία που μπαίνουν οι ομάδες στα πλέι οφ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός      4
ΠΑΟΚ                 0
Ατρόμητος           0
ΑΕΚ                    0

Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 45 βαθμούς τερμάτισε ο Αστέρας Τρίπολης που έκλεισε τη χρονιά με νίκη επι του Πανιωνίου, ενώ στην 7η και 8η θέση τερμάτισαν ο Λεβαδειακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα που έκαναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και δεν αποκλείεται η νέα χρονιά να τους βρει και στην Ευρώπη αν υπάρξει πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων που βρίσκονται ψηλότερα.

Σε ότι αφορά τώρα τις ομάδες που ακολουθούν την Δόξα Δράμας στην Football League αυτές είναι ο Εργοτέλης μετά από 6 χρόνια παρουσιάς στην μεγάλη κατηγορία και ο Παναιτωλικός.
Οι κρητικοί ηττήθηκαν από την Ξάνθη με 4-2 την ώρα που η Κέρκυρα έμενε στο 1-1 με τον Άρη. Εάν ο Εργοτέλης είχε καταφέρει να φύγει νικητής από τα Πηγάδια τότε θα διεκδικούσε την παραμονή σε αγώνα μπαράζ με τους Φαίακες.

Όσο για τον Παναιτωλικό παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού αν και με την ισοπαλία της Κέρκυρα δεν τους έφτανε ούτε η νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.