Δίπλα στον ΟΦΗ ο κόσμος! (photo)

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχει παραχωρήσει μέχρι σήμερα με τον κόσμο να δείχνει πως βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου.
09/10/2019 • 20:54
Σήμα ΟΦΗ
  • shares
Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πόσα εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα.
2.255 φίλοι της ομάδας του Ηρακλείου, έχουν δείξει εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνει η νέα διοίκηση και ο νέος προπονητής και βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Η ομάδα της Κρήτης, μέχρι στιγμής, παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, σε όσους την παρακολουθούν, είτε από την τηλεόραση, είτε από κοντά. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτή την εικόνα, οι φίλοι της ομάδας θα γεμίζουν το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" κάθε αγωνιστική, για να βρίσκονται δίπλα στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.