Κοντά στην Κ19 ο Νικοπολίδης, επιστρέφει και ο Πάντος

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Κ19 με βοηθό τον Τάσο Πάντο. Οι ανακοινώσεις θα έρθουν μετά την Κυριακή.
09/10/2019 • 17:08
Νικοπολίδης και Πάντος
  • shares
Μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο Πέρες και του επιτελείου του από την τεχνική ηγεσία της Κ19 του Ολυμπιακού, η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε σε επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με τον οποίο έδωσε τα χέρια για την επιστροφή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Πειραιά. 

Όπως γίνεται γνωστό, ο Νικοπολίδης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19, ενώ μετά από εισήγηση του ιδίου, ο Τάσος Πάντος επιστρέφει ως βοηθός του.

Η απομάκρυνση του Πέρες και η επιστροφή του Νικοπολίδη στο σύλλογο και συγκεκριμένα στην ακαδημία, έχουν να κάνουν με την αναδιοργάνωση του τμήματος, καθώς ο Αντώνης Πίκουλας αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στο οργανόγραμμα της ακαδημίας.  

Πάντως η οριστική ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα έρθει μετά την Κυριακή, καθώς υπάρχουν συζητήσεις για τους τελικούς ρόλους του οργανογράμματος της ακαδημίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.