Θέλει να τα δώσουν όλα ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως ο συγκεκριμένος αγώνα θα είναι κομβικός στην προσπάθεια της ομάδας του για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που άπαντες στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» περιμένουν και την απόφαση της έφεσης που έχουν καταθέσει για την ποινή των τριών βαθμών, για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μάτος και Βιεϊρίνια αναμένεται να είναι οι δυο μπακ, με τους Κάνιας και Μαουρίσιο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Κάμπος θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Αζεβέντο και Μακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.