Ποτσετίνο: «Δεν μιλάει για το μέλλον ο Κέιν»

Καμία αναφορά στην επόμενη κίνηση της καριέρας του δεν έχει κάνει ο Χάρι Κέιν, σύμφωνα με τον προπονητή του στην Τότεναμ Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Καμία αναφορά στην επόμενη κίνηση της καριέρας του δεν έχει κάνει ο Χάρι Κέιν, σύμφωνα με τον προπονητή του στην Τότεναμ Μαουρίσιο Ποτσετίνο.
 
Αφορμή για τα σχόλια του Αργεντινού τεχνικού αποτέλεσαν οι φήμες περί μεταγραφής του Αγγλου επιθετικού στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι, οι οποίες εντάθηκαν μετά τον αποκλεισμό των Σπερς από το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα.
 
«Εχω πει πολλές φορές ότι οι φήμες δεν με επηρεάζουν. Απλά ζω με αυτές όπως όλοι μας, αφού αποτελούν μέρος του ποδοσφαίρου. Το πιο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επηρεάσουν την ομάδα και τον σύλλογο γενικότερα. Κυκλοφορούν χιλιάδες φήμες για όλους», επέμεινε ο Ποτσετίνο.
 
«Ο Χάρι είναι πολύ απογοητευμένος μετά την ήττα από τη Γιουβέντους και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύετε ότι είναι η ώρα να μου μιλήσει για το μέλλον του; Αυτό θα ήταν αδύνατο. Οι παίκτες ήταν προσηλωμένοι στο ματς με τη Γιουβέντους και τώρα σκέφτονται πώς θα εμφανιστούν έτοιμοι και πάλι. Στόχος είναι η τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.