Κι όμως… 10-2!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε μπόσικη τη Ράγιο Βαγιεκάνο και δεν τη λυπήθηκε, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μία νίκη μαμούθ για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 10-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε μπόσικη τη Ράγιο Βαγιεκάνο και δεν τη λυπήθηκε, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μία νίκη μαμούθ για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 10-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Έτσι οι Μαδριλένοι ανέβηκαν στους 33 πόντους και είναι τρίτοι στη βαθμολογία, με τη Ράγιο να παραμένει στους 14 κι εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Το φοβερό είναι πώς στο 12΄ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-1, με τα γκολ των Αντόνιο Αμάγια (10΄) και Ζοζαμπέντ (12΄). Ο Ντανίλο στο 3΄ είχε ανοίξει το σκορ για τους «γκαλάκτικος». Στο 14΄ έμεινε με δέκα παίκτες η Ράγιο, λόγω αποβολής του Τίτο, ενώ μετά το 2-2 του Μπέιλ στο 25΄ έμειναν και με εννέα οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας νέας αποβολής του Ραούλ Μπαένια. Ο Ρονάλντο με πέναλτι στο 30ό λεπτό έκανε το 3-2, με τον Ουαλό στο 41΄ να διαμορφώνει το 4-2 του 45λεπτου.

Ο Μπέιλ σκόραρε τέσσερις φορές και συνολικά η Ρεάλ δέκα γκολ, με τους Μπενζεμά (48΄, 79΄, 90΄), Ρονάλντο (53΄) και Μπέιλ (61΄, 70΄) να είναι οι σκόρερ στο δεύτερο μέρος. Τρεις ασίστ είχε στον αγώνα ο Χάμες, για τη Ρεάλ που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν έβαλε φρένο κόντρα στη Βαγιεκάνο. Πάντως ο κόσμος των Μαδριλένων αποδοκίμασε από το ημίχρονο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη γενικότερη εικόνα της Ρεάλ, ενώ προς το τέλος άδειασε το μισό γήπεδο παρά το εύρος του σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.