Στα αποδυτήρια λόγω.. έκτακτης ανάγκης, ο Ράμος στο ματς του Εϊμπάρ!

Το ρολόϊ του αγώνα στο «Estadio Municipal de Ipurúa» του Εϊμπάρ έδειχνε το 73ο λεπτό. Ο Σέρχιο Ράμος χωρίς να γίνει αντιληπτός κάποιος ιδιαίτερος λόγος έφυγε για τα αποδυτήρια. Επέστρεψε μετά από πέντε λεπτά λόγω έκτακτης,, ανάγκης!

Το ρολόϊ του αγώνα στο «Estadio Municipal de Ipurúa» του Εϊμπάρ έδειχνε το 73ο λεπτό. Κάπου εκεί καταγράφεται η… «στιγμή του αγώνα» ανάμεσα στην ομάδα της Βασκονίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο όπου το σκορ ήταν στο 1-1 και αυτοί που πίεζαν κάπως πιο επικίνδυνα ήταν οι γηπεδούχοι! 

Ο Σέρχιο Ράμος χωρίς να γίνει αντιληπτός κάποιος ιδιαίτερος λόγος έφυγε από το γήπεδο και έτρεξε για τα αποδυτήρια! Ο κόσμος αποδοκίμασε χωρίς πάντως να ξέρει τι συμβαίνει! Ο Ράμος είπε κάτι στον διαιτητή ο οποίος κι αυτός έμεινε απορημένος δίχως να επιβάλλει κυρώσεις δείχνοντας κάποια κάρτα. 

Αμέσως ένας εκ των φροντιστών από τον πάγκο της Ρεάλ έτρεξε στα αποδυτήρια επιστρέφοντας με τον Ράμος περίπου πέντε λεπτά αργότερα. Ευτυχώς η ομάδα του δεν το πλήρωσε αυτό όταν αναγκάστηκε να παίξει λιγότερο ενώ ο Ζιντάν στην Σ/Τ απλά αποκάλυψε το «σοβαρό» λόγο με χαμόγελο : 
«Ο Ράμος… δεν άντεξε… Έσπασε κι αποχώρησε για λίγο όμως επέστρεψε κι όλα καλά..» επιβεβαιώνοντας πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του, πήγε εσπευσμένα στα αποδυτήρια για την προσωπική του ανάγκη!!

Συμβαίνουν κι αυτά στον θαυμαστό κόσμο των «αστεριών» του Ισπανικού πρωτραθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.