Τροΐζι: «Ο Ντόστανιτς παραιτήθηκε» (video)

Ο βοηθός του Ράτκο Ντόστανιτς Μαρσέλο Τροΐζι ανάφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΛ - ΑΟΚ ότι ο Σέρβος τεχνικός παραιτήθηκε από τον πάγκο των «βυσσινί».

Ο βοηθός του Ράτκο Ντόστανιτς Μαρσέλο Τροΐζι ανάφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΛ – ΑΟΚ ότι ο Σέρβος τεχνικός παραιτήθηκε από τον πάγκο των «βυσσινί».

Αναλυτικά τι ειπώθηκε:

Γιάννης Μαντζουράκης (ΑΟΚ:) «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από πριν, αποδείχτηκε από την έκβαση του αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που αξιοποιεί καλά το γήπεδό της, έχει πάρει 19 βαθμούς στην έδρα της. Με καλούς και ποιοτικούς παίκτες μπροστά, που πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός για να αποτρέψεις φάσεις. Ήρθαμε με πολλα προβλήματα εδώ και όπως στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε έξω 7-8 παιδιά που διεκδικούν φανέλα βασικού. Έχουμε πολλά προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς, αλλά σιγά – σιγά η μαχητικότητα αυτών των παικτών και η δουλειά τους μέσα στο γήπεδο αποδίδει και τουλάχιστον παίρνουμε κάποιους βαθμούς, στα τελευταία επτά ματς έχουν πάρει επτά βαθμούς και θα μπορούσαν να πάρουν και άλλους από τα παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την μαχητικότητά τους. Νομίζω ότι η κάρτα που έδωσε ο τέταρτος διαιτητής ήταν πολύ άδικη και μας άφησε με μεγάλα προβλήματα πίσω.
Δεν υπάρχει όριο σωτηρία, δύο ομάδες θα δώσουν τη μάχη, δεν υπάρχει τρίτη. Θα πάει βήμα – βήμα».

Μαρσέλο Τροΐζι (ΑΕΛ)
: «Ο κύριος Ντόστανιτς σταμάτησε, παραιτήθηκε. Δεν παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο β’ κάναμε αλλαγές, προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ και δεν μπορούσαμε. Έχουμε εύκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα, μπορούμε να  πάρουμε βαθμούς και πιστεύω πολύ στην ομάδ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.