Λάρισα: «Θα ξαναπαίξουμε με την ΑΕΚ»

Η διοίκηση της Λάρισας εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την έως τώρα πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως την επόμενη φορά που θα παίξουν οι «βυσσινί» με την ΑΕΚ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Η διοίκηση της Λάρισας εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την έως τώρα πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως την επόμενη φορά που θα παίξουν οι «βυσσινί» με την ΑΕΚ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τους οπαδούς μας για όλα όσα έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα. 

Μόνο μέσα σε 5 μήνες καταφέρατε να δημιουργήσετε την πιο όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλάδα. 

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα 28 νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες στιγμές, καταφέρατε η ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσουμε πολύ ψηλά. 

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για άλλη μια φορά συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ήττα οφείλονταν σε ειδικές συνθήκες, αλλά θέλουμε και να δηλώσουμε προς όλους αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ότι ο Θεός είναι μεγάλος και ότι δικαιώνει πάντοτε αυτούς που είναι καλοί και προσπαθούν. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Θέλουμε να μας συγχωρήσετε τα λάθη μας μέχρι τώρα και να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους. 

Καλά Χριστούγεννα και το μυαλό όλων μας να είναι συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουμε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη, με δικά της παιδιά, με δικούς της μόνιμους προπονητές. 

Ραντεβού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.