Μαγνητική ο Κρίστοφερ

Πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο ταλαιπωρεί τον Κρίστοφερ στην Ξάνθη, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.

Πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο ταλαιπωρεί τον Κρίστοφερ στην Ξάνθη, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι στα Γιάννενα, οι Ακρίτες προπονήθηκαν, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ να κάνουν την αποκατάστασή τους, ενώ οι Παπαστερινός, Ζαρόπυολος, Δεμένικος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές του μέχρι και την Παρασκευή, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου. 

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας αντιπροσωπεία της Ξάνθης επισκέφθηκε το Ψυχολογικό Κέντρο της πόλης, με την ΠΑΕ να αναφέρει:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκε το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης περνώντας μερικές όμορφες ώρες εκτός αγωνιστικών χώρων. Το πρωινό της Δευτέρας το περίμεναν με ανυπομονησία, τόσο τα παιδιά του Ιδρύματος, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας που πάντα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν χαρά και κοινωνικό έργο με την παρουσία τους. Ο team manager Γιώργος Κασναφέρης μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών (Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Ζαρόπουλος, Τσέναμο, Παπαστεριανός) ϕιλοξενήθηκαν από το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης μοίρασαν δώρα, βγήκαν φωτογραφίες και αντάλλαξαν ευχές βάζοντας γκολ κι εκτός γηπέδων. Τα παιδιά του Ιδρύματος αφού τραγούδησαν τα κάλαντα στη συνέχεια πρόσφεραν κεράσματα στην ξανθιώτικη ομάδα ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Όμορφες και ξεχωριστές ήταν και οι στιγμές στο σχολείο της Γενισέας που το επισκέφθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ λίγο αργότερα. Οι Μπέρτος, Χατζητερζόγλου, Ράνος, Ορφανίδης, Δεμένικος, Λουσέρο, Γκαραβέλης μαζί με τον Γιώργο Κασναφέρη ευχήθηκαν καλές γιορτές στα παιδιά του σχολείου τα οποία είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, να τους ζητήσουν αυτόγραφα, να δεχθούν δώρα και φυσικά να ευχηθούν καλές γιορτές!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.