Εβδομάδα ξεκούρασης στον Αρη

Εβδομάδα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι αυτή που διανύουμε για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία, ενόψει των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Εβδομάδα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι αυτή που διανύουμε για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία, ενόψει των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.
 
Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις εγκαταστάσεις του ‘’Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου’’, ενώ, όπως είναι γνωστό, την επόμενη Τετάρτη (30/12) θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’ (15:30). Τα έσοδα από τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα του Ευόσμου θα δοθούν στο Νίκο Κυζερίδη (τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες).
 
Ενημέρωση για τα μίνι διαρκείας
 
Ανακοίνωση για τα μίνι διαρκείας εξέδωσε ο Αρης:  
 
«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα (21/12), η διάθεση του μίνι πακέτου εισιτηρίων, που αφορά τα παιχνίδια του β’ γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Όπως έχει ανακοινωθεί, το πακέτο εισιτηρίων διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΣ ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 16:30.

Να θυμίσουμε ότι οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
ΘΥΡΕΣ 1–3: 30 ευρώ
ΘΥΡΑ 2: 65 ευρώ
ΘΥΡΑ 9: 90 ευρώ
ΘΥΡΑ 7: 125 ευρώ
VIP: 250 ευρώ
 * Οι άνεργοι με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας τους (απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ανανεωμένη), οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές (με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών) θα έχουν έκπτωση 25%.
** Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως.
*** Οι γονείς που έχουν παιδιά τους στις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του ΑΣ ΑΡΗ θα έχουν έκπτωση 50% με την προσκόμιση της ανάλογης βεβαίωσης από το τμήμα που αγωνίζεται το παιδί.
**** Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού αναπηρίας.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
* Μετρητά
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.