Τα πλάνα της «Athens Alive»

Με ανακοίνωσή της η κοινοπραξία «Athens Alive» αποκάλυψε τα πλάνα της για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Με ανακοίνωσή της η κοινοπραξία «Athens Alive» αποκάλυψε τα πλάνα της για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι στο εγχείρημα εμπλέκονται και άλλες δύο εταιρείες, η «Colliers» και η «News Agency».

Η ανακοίνωση: 

«Η κοινοπραξία Athens Alive, η News Agency, η Redstone, η Bluerock, η AECOM και η Colliers έχουν μόλις ολοκληρώσει μια μελέτη προ-σκοπιμότητας για μια επένδυση που, αν εγκριθεί, θα επαναπροσδιορίσει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Τώρα αναζητούμε τις εγκρίσεις από την κυβέρνηση που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο του Athens Alive – μια πλήρης μελέτη σκοπιμότητας.

Από τη θεαματική τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Το ΟΑΚΑ ήταν ένα κεντρικό κομμάτι των Αγώνων. Από τότε ο λαός της Αθήνας δεν είχε σημαντικές και νέες εξελίξεις στον τομέα της αναψυχής.

Ο σεβασμός της αθλητικής κληρονομιάς και η διατήρηση της εικονικής αρχιτεκτονικής Καλατράβα για τις μελλοντικές γενιές είναι ουσιαστικής σημασίας για την κοινοπραξία Athens Alive. Το Athens Alive προσφέρει στη βόρεια Αθήνα έναν νέο και εντυπωσιακό χώρο με αυτή την κληρονομιά και την ανανεωμένη εστίαση στον υγιή, ενεργό τρόπο ζωής στην καρδιά της περιοχής.

Τα σύγχρονα γραφεία, οι χώροι ανάπτυξης υποδομών, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα πάρκα παιχνιδιού, οι μοναδικές πισίνες, τα θρεπτικά και διασκεδαστικά εστιατόρια, τα καταστήματα λιανικής πώλησης, οι τοίχοι αναρρίχησης, οι ερασιτεχνικές αθλητικές πίστες και τα νέα σπίτια για τρία από τα σημαντικότερα αθλητικά franchise της Αθήνας, η 5 χιλιομέτρων διαδρομή τζόκινγκ που διασχίζουν την εγκατάσταση.

Το Athens Alive θα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές, ευφυείς περιοχές αθλητισμού και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η ανάπτυξη αυτής της κλίμακας είναι δύσκολη. Έχουμε έναν μακρύ δρόμο μπροστά μας. Η πρόοδος έρχεται βήμα προς βήμα. Το επόμενο βήμα απαιτεί σταθερές δεσμεύσεις τόσο από τους δημόσιους όσο και από τους ιδιωτικούς εταίρους. Αυτές οι δεσμεύσεις είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί η κοινοπραξία αυτή τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.