Η απώλεια του Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του αφού την ίδια ώρα θα αγωνίζεται στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του αφού την ίδια ώρα θα αγωνίζεται στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο. Ο Σέρβος έμαθε τα άσχημα νέα την Πέμπτη. Του στοίχισε πολύ αλλά την επομένη αισθανόταν καλύτερα.

«Ημασταν πολύ δεμένοι με τον παππού μου και ήταν μεγάλη απώλεια για μένα και την οικογενειά μου. Όμως, ξέρω ότι είναι μαζί μου. Θυμάμαι μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις, που είχαμε και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ» δήλωσε ο Τζόκοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Είμαι επαγγελματίας και η ζωή συνεχίζεται. Ξέρω ότι δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα. Η ζωή σου δίνει αλλά σου παίρνει κιόλας. Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι όταν κάποιος “φεύγει” απ’τον κόσμο, το πνεύμα του παραμένει και μεταφέρεται σε άλλο ζωντανό οργανισμό και ότι πρέπει να γιορτάζουμε τη ζωή που άφησε πίσω του αυτός ο άνθρωπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.