Περέα: «Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα» (video)

Αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Χουάν Περέα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
23/09/2019 • 00:01
Ο Χουάν Περέα
  • shares
Αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Χουάν Περέα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Πάντα όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και πως να δώσω το 100%. Οι συγκεκριμένοι δυο αγώνες με Άρη και Ολυμπιακό ήταν δύσκολοι, ωστόσο μας έδειξαν ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε.

Πάντοτε θέλω να προσαρμόζομαι. Θέλω να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας, θέλαμε τη νίκη όπως και ο Ολυμπιακός και η ομάδα μου είχε πολύ μεγάλο κίνητρο. Έτσι κι εγώ ήθελα τη νίκη.

Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ. Δεν ξεκινήσαμε όπως περιμέναμε, όμως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα κι ακόμα μπορούμε να το κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν
», ήταν τα λόγια του Κολομβιανού φορ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.