Χαμός για τα εισιτήρια του τελικού

Ουρές είχαν σχηματιστεί από το πρωί έξω από τα εκδοτήρια στο "Γ. Καραϊσκάκης" από όπου στις 10 το πρωί ξεκίνησε η διαθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου.

Ουρές είχαν σχηματιστεί από το πρωί έξω από τα εκδοτήρια στο “Γ. Καραϊσκάκης” από όπου στις 10 το πρωί ξεκίνησε η διαθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου. Το sold out θεωερείται δεδομένο και απομένει να γίνει γνωστό το πότε. Εφόσον δεν γίνει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του τελικού αναφέρει:

-Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 4, 5, 6 και 21, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο με τιμή 15 ?.

-Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων θυρών, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο με τιμές 25?, 30?, 50?, μέχρι εξαντλήσεώς τους.

-Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (είσοδος VIP), με τιμή εισιτηρίου 50?.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων κατόχων διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσει το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του καθώς επίσης τις κάρτες διαρκείας και τα e-mail των κατόχων (εφόσον διαθέτουν).

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους μας, πάντα με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, από το εκδοτήριο έξω από την θύρα 17, από την Δευτέρα 23/4 και ώρες 10:00 – 18:00 έως την εξαντλήσεώς τους.

Ακόμη, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, από την Δευτέρα 23/4 έως την Τρίτη 24/4 μεταξύ των ωρών 10:00 – 18:00, στο τηλ. 8015007777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 25 του γηπέδου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τετάρτη 25/4 και ώρες 10:00 – 18:00.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.