Μάντζιος: «Ψάρωσα τον Κολοβέτσιο»

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναφέρθηκε στη φάση με τον Κολοβέτσιο, υπογραμμίζοντας πως ψάρωσε τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναφέρθηκε στη φάση με τον Κολοβέτσιο, υπογραμμίζοντας πως ψάρωσε τον αμυντικό της ΑΕΚ. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού αναφέρθηκε στη νίκη 2-1 των Βοιωτών στο ΟΑΚΑ και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του. Ο Μάντζιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Λέγαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, ακόμα και στο ημίχρονο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην ανάπαυλα είπαμε να κρατήσουμε το 1-0 για να παλέψουμε, το πετύχαμε και όλα πήγανε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Έτσι πήραμε μία από τις πιο μεγάλες μας νίκες. Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ το πήρε χαλαρά το παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε δυνατά, κάναμε ευκαιρίες από την αρχή του αγώνα και φανήκαμε απειλητικοί.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει αδυναμίες, τόσο στον άξονα όσο και αμυντικά, τις είχαμε εντοπίσει και ξέραμε ότι μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα και παρότι η ΑΕΚ, που είχε τον κόσμο στο πλευρό της, μας απείλησε με κάποιες στημένες φάσεις, δεν μας… έκλεισε στα καρέ μας. Ο Άκης Μάντζιος αναλύει εξονυχιστικά τα παιχνίδια και συζητήσαμε το γεγονός ότι ο Γιόχανσον παίζει box to box, πατάει την αντίπαλη περιοχή, οπότε μένει μπροστά από τα στόπερ μόνο ο Σιμόες. Αυτό το εκμεταλλευτήκαμε”.

Για τις ομοιότητες των αγώνων του Λεβαδειακού με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: “Όταν αντιμετωπίζεις «μεγάλες» ομάδες, όντας σε έναν σύλλογο μικρότερου βεληνεκούς, πρέπει να παίξεις κλειστά, έξυπνα, να είσαι συγκεντρωμένος σε όλο το ματς και να βγάλεις κάποιες καλές φάσεις, κάποιες αντεπιθέσεις, ώστε να πετύχεις γκολ. Αυτό το προσπαθήσαμε με τον Ολυμπιακό και το πετύχαμε με την ΑΕΚ”.

Για την εκτός έδρας παρουσία του Λεβαδειακού: “Φέτος έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από ότι εντός. Σε κάποια ματς έχουμε καλή απόδοση, σε άλλα όχι, αλλά το σημαντικό είναι ότι παίρνουμε αποτελέσματα. Είμαστε ουσιαστικοί στους αγώνες μας και με τρεις ευκαιρίες το πολύ πετυχαίνουμε γκολ, ενώ δε δεχόμαστε εύκολα τέρματα”.

Για το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού: “Ψάρωσα τον Κολοβέτσιο, κατάλαβα προς τα που θα πάει, επέλεξα να ρισκάρω, να πάω αριστερά, έβαλα έξυπνα το πόδι μου και έκλεψα την μπάλα. Σκέφτηκα να τελειώσω μόνος μου την φάση, αλλά ήταν δύσκολο, κάλυψα την μπάλα, είδα τον Βάλερι που ερχόταν και του πάσαρα την μπάλα”.

Για το πόσο εύκολο ήταν το πρώτο γκολ, μετά το λάθος του Ανέστη: “Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ειδικά για έναν στόπερ, το Θοδωρή (σ.σ. Τριποτσέρη). Ενήργησε γρήγορα μετά το λάθος του τερματοφύλακα, έβαλε το πόδι του και πέτυχε το γκολ”.

Για τους στόχους του Λεβαδειακού: “Είμαι σίγουρος ότι δε θα έχουμε πρόβλημα, όσον αφορά την παραμονή. Έχουμε 22 βαθμούς και νομίζω ότι είμαστε με το 1,5 πόδι στην κατηγορία. Ό,τι καλύτερο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Έχουμε ακόμα πολλά μειονεκτήματα, αλλά ο προπονητής και η διοίκηση κάνουν τις κινήσεις που πρέπει για να τα καλύψουμε. Έτσι όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα μπορούμε να τερματίσουμε ψηλά”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον των «μεγάλων» ομάδων για αυτόν: “Δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω. Το καλοκαίρι υπήρξαν επαφές με τον Παναθηναϊκό, που ήταν σε πολύ καλό κλίμα, αλλά δεν ξέρω το λόγο που δεν υπήρξε συνεργασία. Πάντως είμαι καλά στο Λεβαδειακό. Όσον αφορά την ΑΕΚ, είχαμε μιλήσει με τον κ. Μπάγεβιτς όταν ήμουν στον Πανιώνιο, είχε πολύ καλή γνώμη για εμένα, και η ΑΕΚ τότε είχε προσπαθήσει καλοκαίρια να με αποκτήσει. Το περασμένο καλοκαίρι δεν υπήρξε κάτι”.

Για τη φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον αποκτήσει όποια στιγμή ήθελε: “Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό”.

Για το γεγονός πως είναι πλέον πιο ώριμος: “Όλα οφείλονται στην ατομική προσπάθεια. Έχω κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν, έχω μάθει από αυτά και για να πω την αλήθεια τώρα δουλεύω πολύ περισσότερο από όσο δούλευα παλαιότερα. Για αυτό έχω βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου, παίζω πιο άνετα, νιώθω πιο δυνατός και πιο γρήγορος. Είναι σημαντικό επίσης, ότι στο Λεβαδειακό με πίστεψαν και με αγκάλιασαν. Χαίρομαι που βγαίνει προς τα έξω ότι είμαι από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της ομάδας”.

Για το αν… προλαβαίνει να επιστρέψει σε «μεγάλη» ομάδα: “Δεν το ξέρω αυτό. Θα το ήθελα πάντως”.

Για τους Απόστολο Γιάννου και Απόστολο Βέλλιο: “Είναι παιδιά με μέλλον, που κάνουν πολύ καλές σεζόν φέτος. Ειδικά ο Γιάννου, που από πέρσι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, πήρε τη μεταγραφή στον Αστέρα και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε ομάδα αυτού του βεληνεκούς. Νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν πιο πολύ με αυτά του Γιάννου. Πάντως και από τους δύο χρειάζεται δουλειά, υπομονή και επιμονή”.

Για τον επιθετικό που του έχει κάνει εντύπωση στο φετινό πρωτάθλημα: “Εκτός από το Γιάννου και ο Βέλλιος έχει βοηθήσει στα τελευταία παιχνίδια τον Ηρακλή. Μεγάλη βελτίωση έχει και ο Νίκος Καρέλης στον Παναθηναϊκό, που έχει εξελιχθεί σε βαρόμετρο. Δίνει τρομερή ενέργεια και αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.