Θα ανοίξει και το πάνω διάζωμα με τον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να ανοίξει και το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ στο επικείμενο ντέρμπι των “Δικεφάλων”, αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων.
22/09/2019 • 08:48
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ
  • shares
Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να ανοίξει και το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ στο επικείμενο ντέρμπι των “Δικεφάλων”, αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η διάθεση των εισιτηρίων. Οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την έως τώρα διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας κατάφεραν μέσα σε 45 λεπτά να “εξαφανίσουν” τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Οι “κιτρινόμαυροι” θα περιμένουν και τη διάθεση των εισιτηρίων τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δουν αν χρειαστεί να ανοίξουν και το πάνω διάζωμα του σταδίου. Αρχικά, θα ανοίξουν συγκεκριμένες θύρες και όταν θα εξαντλούνται τα εισιτήρια σε αυτές, θα ανοίγει άλλη θύρα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο