Σπανούλης: «Το καλύτερο βραβείο η πρόκριση»

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ανάμεσα στους δέκα υποψήφιους για την καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα το 2011-12, ωστόσο για τον ίδιο έχει μεγαλύτερη σημασία η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης παρά η προσωπική του διάκριση.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ανάμεσα στους δέκα υποψήφιους για την καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα το 2011-12, ωστόσο για τον ίδιο έχει μεγαλύτερη σημασία η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης παρά η προσωπική του διάκριση. Παράλληλα ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως θα τα δώσουν όλα στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να κατακτήσουν το τρόπαιο.

«Για εμένα το καλύτερο βραβείο είναι η πρόκριση της ομάδας στο final four. Το να ζω καθημερινά την προσπάθεια και την πρόοδο όλων ήταν μια μοναδική εμπειρία και είμαι τυχερός που την βίωσα ως μέλος αυτής της ομάδας. Το ότι είναι επιτυχία για εμάς η πρόκριση σημαίνει ούτε ότι είμαστε ικανοποιημένοι ούτε ότι σταματάμε εδώ. Εμείς στην Κωνσταντινούπολη θα πάμε για να τα δώσουμε όλα ώστε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω, όπως και μετά την πρόκριση επί της Σιένα, όλα τα παιδιά, όλους τους προπονητές, τους εργαζόμενους, τους φιλάθλους μας και φυσικά τους προέδρους για αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.