Αλεξανδρής: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ της Α1 και όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η ομάδα του θα πρέπει να φανεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ της Α1 και όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η ομάδα του θα πρέπει να φανεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα, δίνοντας μία χείρα βοηθείας σε αυτά τα παιδιά, που υπό δύσκολες συνθήκες κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να διεκδικήσουμε ό,τι μας επιτρέπει μία μεγάλη ομάδα ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί, όπως είναι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο Σαμ Μάλντροου ανέφερε: «Μας περιμένει ένας ακόμη πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στην πρώτη αναμέτρηση παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η απόδοση μας επέσε στο τρίτο δεκάλεπτο. Τώρα πρέπει να παίξουμε ως ομάδα για 40 λεπτά, να παλέψουμε και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα μας υποδείξει ο κόουτς. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.