Θέλει να κρατήσει τον Βέλεθ

Η διοίκηση του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές χρονικό διάστημα επαφές με τους εκπροσώπους του Φραν Βέλεθ, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
21/09/2019 • 12:24
Ο Φραν Βέλεθ
  • shares
Η διοίκηση του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές χρονικό διάστημα επαφές με τους εκπροσώπους του Φραν Βέλεθ, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κίτρινοι” θα προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020.

Στο νέο συμβόλαιο θα προβλέπεται αύξηση των οικονομικών του απολαβών. Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να μείνει στον Άρη, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση της οικογένειάς του στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς θέλει να τη βλέπει συχνότερα. Στις τάξεις των “κίτρινων” επικρατεί αισιοδοξία, πως το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει θετικά για τη διοίκηση της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.