Συνεργασία Forthnet – Pet City για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η συνεργασία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Forthnet και της εταιρίας Pet City για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στο σύνολο του δικτύου καταστημάτων που προσφέρει τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η συνεργασία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Forthnet και της εταιρίας Pet City για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στο σύνολο του δικτύου καταστημάτων που προσφέρει τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους. Η Forthnet, η εταιρία που έφερε το Internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το σύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που διαθέτει, σχεδίασε και υλοποίησε ένα τεχνολογικά σύνθετο έργο που έχει σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία και την επικοινωνία και των 60 σημείων παρουσίας της Pet City.

Για την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων του κεντρικού σημείου, η Forthnet  παρέχει υπηρεσίες διασύνδεσης με τα υποκαταστήματα μέσω κλειστού και προστατευμένου MPLS VPN δικτύου, πρόσβαση στο Internet με υψηλή, συμμετρική και εγγυημένη ταχύτητα καθώς και εταιρική τηλεφωνία πολλαπλών καναλιών φωνής. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται μέσω κυκλωμάτων οπτικής ίνας της Forthnet.

Για την εξυπηρέτηση των τηλεπικοινωνιακών αναγκών των περιφερειακών σημείων της εταιρίας Pet City, η Forthnet παρέχει σε κάθε κατάστημα μια ολοκληρωμένη λύση μέσω ADSL, η οποία συνδυάζει την MPLS VPN διασύνδεση με τα κεντρικά, τη σταθερή τηλεφωνία και την πρόσβαση στο Internet μέσω proxy της Forthnet. Μάλιστα, η αδιάλειπτη λειτουργία κάθε καταστήματος είναι απολύτως εξασφαλισμένη καθώς η συγκεκριμένη λύση προστατεύεται και από κύκλωμα εναλλακτικού φυσικού μέσου.

Η Forthnet συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.