Με καρέ απόντων στον Βόλο ο ΟΦΗ

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στον Βόλο ο ΟΦΗ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ουάλι, όπως και οι τραυματίες Ντίνας, Ναμπί, Φερέιρα Σόουζα.
19/09/2019 • 18:52
Ο Ναμπί
  • shares
Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στον Βόλο ο ΟΦΗ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Ουάλι, όπως και οι τραυματίες Ντίνας, Ναμπί, Φερέιρα Σόουζα.

Ο Όσκα Ουάλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπως και οι τραυματίες Ναμπί και Φερέιρα Σόουζα. Απών θα είναι και ο Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.

Η αποστολή θα «πετάξει» στις 8:15 το πρωί της Παρασκευής (20/9) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο.

Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα (Σάββατο 21/9, 17:15), η ομάδα θα μεταβεί ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει. Η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει στις 6:35 το πρωί της Κυριακής (22/9).

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία