Τότι μέχρι τα 40

Την επιθυμία του να σκοράρει για αρκετά χρόνια ακόμη με τη φανέλα της Ρόμα εξέφρασε ο Φραντσέσκο Τότι.

Την επιθυμία του να σκοράρει για αρκετά χρόνια ακόμη με τη φανέλα της Ρόμα εξέφρασε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» που βαδίζει στο 36ο έτος της ηλικίας του, σκοπεύει να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του, κάνοντας τα ήδη απίστευτα ρεκόρ του με την ομάδα της Ρώμης να γίνουν απλησίαστα. για πάντα.

«Αν και είχαν πολλές ευκαιρίες να φύγω, πάντα έλεγα ότι θέλω να φορέσω τη φανέλα μόνο μιας ομάδας στην καριέρα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ μια άλλη ομάδα, ενώ δεν θα ήξερα και πώς θα το έλεγα στα παιδιά μου. Η αγάπη μου για τη Ρόμα ήταν πάντα προτεραιότητα απέναντι σε όλες τις προσφορές που δέχθηκα όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος που πήρα αυτή την απόφαση. Για μένα είναι πιο σημαντικό και απ’ το να κέρδιζα τη ‘Χρυσή Μπάλα’», είπε ο Τότι που έχει κλείσει 19 χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρόμα και συμπλήρωσε:

«Έχω ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου και αν μπορώ να παραμείνω στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης, τότε θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου. Προς το παρόν, όμως, αυτά είναι μόνο εικασίες. Όσο είμαι σε φόρμα και χρήσιμος για την ομάδα, τότε θα φοράω αυτά τα χρώματα με μεγάλη υπερηφάνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.