Χουλτ: "Πλέον η προπόνηση είναι διασκέδαση" (video)

O Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στους λόγους που άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ με την έλευση Κωστένογλου, αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.
0
Γιώργος Βασιλείου
18/09/2019 • 18:42
Χουλτ: "Πλέον η προπόνηση είναι διασκέδαση"
  • shares
O Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στους λόγους που άλλαξε η εικόνα της ΑΕΚ με την έλευση Κωστένογλου, αλλά και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει την ομάδα, στηρίζει και την κοινωνία και εμείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας". 

Για την αλλαγή στην ομάδα μετά την έλευση του Κωστένογλου: "Από την αρχή της περιόδου η ΑΕΚ είχε ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Μερικές φορές τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά απλά. Αυτό που μπορεί να δει κανείς στις προπονήσεις και αυτό που μας έδωσε ο προπονητής είναι να αισθανόμαστε όλοι πιο χαρούμενοι. Βλέπεις τους παίκτες να το διασκεδάζουν, να το ευχαριστιούνται περισσότερο στην προπόνηση, να υπάρχει μεγαλύτερη χαρά. Οπότε αυτό είναι μία από τις βασικές αλλαγές".
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live
19/10/2019 • 08:08

Κερδίζει όποιος βάλει τα.. περισσότερα σε Μίντλεσμπρο, Φάληρο και Ντόρτμουντ

Προβάδισμα νίκης έχει ο Ολυμπιακός αντμετωπίζοντας την καλύτερη, έως τώρα, επίθεση του πρωταθλήματος! Αμφίρροπα με πιθανά όλα τα ενδεχόμενα σε Μίντλεσμπρο, Ντόρτμουντ, Αλκμάαρ και Μάδεργουελ. Βάσιμο το αβαντάζ για Έξετερ, Σουόνσι και Μπρίστολ Ρόβερς