Δεν ζήτησε αποζημίωση ο Δώνης από τον Αλαφούζο

Στην περίπτωση που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσιζε να λύσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δώνη, το οικονομικό δεν θα ήταν εμπόδιο.
0
Νίκος Τζουάννης
17/09/2019 • 20:57
Δώνης και Αλαφούζος
  • shares
Στην περίπτωση που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσιζε να λύσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δώνη, το οικονομικό δεν θα ήταν εμπόδιο. Και αυτό γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε στον μεγαλομέτοχο των Πράσινων ότι δεν επιθυμεί να λάβει αποζημίωση σε αυτή την περίπτωση. 

Στην σχεδόν δίωρη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έθεσε και το θέμα της συνεργασίας του με τους Πράσινους. Μάλιστα ανέφερε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ότι δεν επιθυμεί να ενεργοποιηθεί ο οικονομικός όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του στο ενδεχόμενο που αποφασιστεί να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα, αφού εξέφρασε στο Γιώργο Δώνη τη στήριξη του και την πίστη στο αγωνιστικό πλάνο του Τριφυλλιού, παρά τα άσχημα αποτελέσματα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.