Περιμένει το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για τη νέα Τούμπα

Στις αρχές του 2020 αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας, καθώς τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο.
17/09/2019 • 09:44
Η Τούμπα
  • shares
Στις αρχές του 2020 αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας, καθώς τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ περιμένουν τις συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες έχουν κολλήσει στη γραφειοκρατία, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η μετακόμιση στο “Καυτανζόγλειο” Στάδιο και να ξεκινήσουν τα έργα στην Τούμπα. 

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εγκριθεί το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν όλα πάνω σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των νταμπλούχων Ελλάδος, το προεδρικό διάταγμα αναμένεται στις αρχές του 2020 και τότε θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για τη μετακόμιση στο “Καυτανζόγλειο” και παράλληλα οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 19:30

Live
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One