Αρχίζουν οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας

Να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επανάληψης των περσινών επεισοδίων στο ντέρμπι των “αιωνίων” θέλουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, εν όψει των συσκέψεων που θα γίνουν για τα μέτρα ασφαλείας.
17/09/2019 • 10:24
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού
  • shares
Να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επανάληψης των περσινών επεισοδίων στο ντέρμπι των “αιωνίων” θέλουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, εν όψει των συσκέψεων που θα γίνουν για τα μέτρα ασφαλείας. Οι ιθύνοντες των “πράσινων” θέλουν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να κυλήσει ομαλά το ντέρμπι και να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας του “τριφυλλιού”. Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. 

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα θέλουν τους οργανωμένους φιλάθλους του “τριφυλλιού” πρόθυμους να βρεθούν στο Κορωπί, προκειμένου να μιλήσουν στους παίκτες της ομάδας. Το κλίμα στις τάξεις των οπαδών είναι αρνητικό, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και πρόθεσή του είναι να στείλουν σαφές μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου, 15:00

Live
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One