Ξεκινάει νέα καμπάνια για το “PAO Alive”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για το “PAO Alive” και ετοιμάζει καμπάνια, ώστε να ενισχυθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια, τους επόμενους μήνες.
17/09/2019 • 08:24
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
  • shares
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για το “PAO Alive” και ετοιμάζει καμπάνια, ώστε να ενισχυθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια, τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ, ετοιμάζει καμπάνια ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ομάδας και κυρίως να ευαισθητοποιηθούν οι πλούσιοι φίλαθλοι του “τριφυλλιού”, ώστε να πάρουν μέρος. 

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στις 685 χιλιάδες ευρώ, το οποίο απέχει αρκετά από τις εκτιμήσεις που είχε η πλευρά Γιαννακόπουλου, όταν ξεκίνησε το συγκεκριμένο εγχείρημα. Ο Γιαννακόπουλος δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του, ειδικά για τη στάση που κρατούν οι εύποροι φίλαθλοι της ομάδας. Η καμπάνια θα έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα τους επόμενους μήνες και θα προσπαθήσει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και των ομογενών από το εξωτερικό. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Armani Milano

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 21:30

Live
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.