Διαψεύδει τα σενάρια ο Κουτλίδης

Διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Πανιώνιο να αναζητεί νέο τεχνικό, για τη νέα σεζόν, ο Λάζαρος Κουτλίδης.

Σε διάψευση των σεναρίων που ήθελαν τον Πανιώνιο να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, προχώρησε ο Λάζαρος Κουτλίδης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως θα υπάρξει την Πέμπτη συνάντηση με τον Άκη Μάντζιο, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρει: «Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου τις προηγούμενες ημέρες τα οποία ανέφεραν πως η ΠΑΕ Πανιώνιος είτε βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, είτε έχει επαφές με διάφορους τεχνικούς, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Λάζαρος Κουτλίδης ξεκαθαρίζει τα εξής: Πρώτον, ο Πανιώνιος έχει προπονητή τον Απόστολο Μάντζιο. Δεύτερον, την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Σουφλέρη, του κ. Απόστολου Μάντζιου, και εμού, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Τρίτον, συμφωνώ απόλυτα με τη δήλωση του κ. Μάντζιου πως σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ διοίκησης και προπονητή, αναφορικά με την φιλοσοφία της ομάδας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Αυτονόητο είναι πως κανένα από τα ονόματα προπονητών που αναφέρονται στης εφημερίδες ή στα sites, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στον Πανιώνιο δεν συνηθίζουμε να αποφασίζουμε για τόσο σημαντικά θέματα της ομάδας, όπως είναι η επιλογή του προπονητή, βάσει των όσων γράφονται στον Τύπο, αλλά βάσει της δικής μας εμπειρίας στον χώρο του ποδοσφαίρου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.