Σε εξέλιξη η συνάντηση Αλαφούζου, Δώνη και Νταμπίζα

Στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου βρίσκονται οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας και συζητούν αυτή την ώρα για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει στον Παναθηναϊκό.
0
Νίκος Τζουάννης
16/09/2019 • 18:18
Σε εξέλιξη η συνάντηση Αλαφούζου, Δώνη και Νταμπίζα
  • shares
Στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου βρίσκονται οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας και συζητούν αυτή την ώρα με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει. Ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων και ο προπονητής του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο Φάληρο το απόγευμα της Δευτέρας μετά από σχετικό αίτημα του Γιώργου Δώνη και αναλύουν την κατάσταση του συλλόγου και τα αίτια των χαμηλών αγωνιστικών "πτήσεων" του Παναθηναϊκού. 

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Δώνης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη και θέλησε να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συζητήσουν και το θέμα της συνεργασίας τους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.