Μόνο με τον Σάντος είχε κάνει χειρότερη αρχή

Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις ένα βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εκκινήσεις σε πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.
16/09/2019 • 07:52
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις ένα βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εκκινήσεις σε πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Οι “πράσινοι” είχαν κάνει τη χειρότερη εκκίνησή τους σε πρωτάθλημα τη σεζόν 2002-2003, όταν με τον Φερνάντο Σάντο στον πάγκο τους είχαν γνωρίσει τρεις ήττες, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” είχαν ηττηθεί 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 1-0 από την Προοδευτική στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και 1-0 από την ΑΕΚ στο “Νίκος Γκούμας”. Παράλληλα, τα οκτώ γκολ που έχει δεχτεί ήδη οι “πράσινοι” στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι η χειρότερη επίδοση στην ιστορία τους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία