Ρανιέρι: «Μπορούμε να κερδίσουμε στο Άνφιλντ»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε πως η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ θα είναι αρκετά δύσκολη για τη Λέστερ, όμως υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχτηκε πως η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ θα είναι αρκετά δύσκολη για τη Λέστερ, όμως υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ και συμπλήρωσε πως οι «κόκκινοι» έχουν περισσότερες λύσεις από τον ίδιο.

Αρχικά, ο Ρανιέρι τόνισε: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο μας. Εάν οι οπαδοί μας ονειρεύονται, δεν θέλω να τους ξυπνήσω. Πρέπει να απολαύσουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε ελεύθερα και χωρίς πίεση. Εάν ο κόσμος μιλάει για σένα, τότε το απολαμβάνεις και συνεχίζεις να παίζεις».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Στην έδρα της Λίβερπουλ η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εάν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί. Έχουμε τον Μαχρέζ, αλλά αυτοί έχουν δύο Μαχρέζ. Τον Κοουτίνιο και τον Λαλάνα. Εκτιμώ πολύ τον Κλοπ. Τον είδα πέρυσι στην Ντόρτμουντ και είδα πως δούλευε. Η Λίβερπουλ έχει έναν πολύ καλό προπονητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.