Περιμένοντας τον Νικολαΐδη

Να ευδοκιμήσουν οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη, περιμένουν άπαντες στην ΑΕΚ, προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Να ευδοκιμήσουν οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη, περιμένουν άπαντες στην ΑΕΚ, προκειμένου να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας φέρεται να βρίσκεται κοντά σε ορισμένες εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες θα αποφέρουν χρήματα στην Ένωση. Ο Νικολαΐδης αναζητεί βιώσιμη λύση για τα οικονομικά προβλήματα της Ένωσης, χωρίς να δεσμεύεται να παρουσιάσει το πλάνο του, στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της επόμενης Τετάρτης.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ένωσης προσπαθεί να έρθει σε διακανονισμό με την Εφορία, ώστε να εκδοθεί η φορολογική ενημερότητα. Επίσης, η προσοχή στρέφεται και στα εισιτήρια των play off, όπου θα γίνουν προσπάθειες να μην αντιμετωπιστεί κάποιο πρόβλημα.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κωστένογλου προετοιμάζει τους «κιτρινόμαυρους» για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. Εκτός πλάνων είναι οι Μάκος, Καφές, Δέλλας, Ρίκκα και Σιαλμάς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κοντοέ, Μπουγαΐδη και Χέλγκασον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.